Bestel het ESN jubileum boekje ’15 jaar sterk in de verhalende traditie’

15 jaar sterk in de verhalende traditie
Samengesteld door Chris Stroo, Hendrik Jan Dekker en Irene Verhoef.

“Ter ere van het jubileum van de ESN is een uniek boekwerk samengesteld waar met 15 verschillende auteurs enthousiast aan gewerkt is. 15 auteurs die lang- of kortdurend, ‘vroeger’ en nu, samen de ESN mede vorm hebben gegeven. Unieke mensen die zich herkennen in gelijkende patronen van het enneagram. Dat is voor ons de kern van de verhalende traditie: ‘Hoe kom JIJ in het verhaal van het enneagram voor?’ Hierbij luisteren we graag naar jouw persoonlijke vertaling van je patroon, je subtype, je passie. Vertel en deel het met ons, met je eigen woorden, je eigen ervaringen en je eigen metaforen. Zodat het theoretische enneagrammodel met omschrijvingen in patronen wordt gevuld en ingekleurd met echte mensen en hun verhaal.”

Bestel het ESN jubileum boekje door een mail te sturen naar info@enneagramstichting.nl o.v.v. het gewenste aantal exemplaren en jouw verzendadres. Het boekje is gratis, de portokosten niet. Mocht het om 1 of 2 exemplaren gaan, dan kun je direct 3,48 euro overmaken op het bankrekeningnummer van de ESN te Driebergen: NL18 INGB 0009 5521 59 o.v.v. jubileum boekje. Wens je meer dan 2 exemplaren? Dan komen we via de mail bij je terug over de totale verzendkosten. Kom je naar de ESN-dag? Dan nemen we het boekje voor je mee en bespaar je de portokosten.