Agenda

Hier worden de evenementen weergegeven van zowel de PEP (Platform Enneagram Professionals) alsook de ESN (Enneagram Stichting Nederland).

– 24 november | PEP | Van klacht naar kracht

Energetisch werken met het Enneagram.

Leo Castelein zal ons deze middag meenemen in de wereld van het energetisch werken als gids, met het Enneagram als plattegrond. Leo heeft een zéér ruime ervaring met deze materie; dus het belooft een intensieve, interessante en leerzame themabijeenkomst te worden. Energetisch gidsen met het Enneagram is gericht op bewustwording en loslaten van de dwalingen van de persoonlijkheid. Daarmee houd je op met het weggaan van de stilte, intelligentie en wijsheid van je essentie of oorspronkelijk gezicht. Die weg terug naar je essentie zullen we verkennen en er ook zelf mee experimenteren. Aan het einde van de middag heb je, op het niveau van een intensieve kennismaking, inzicht gekregen in en ervaring met het energetisch werken met het Enneagram. Lees meer.

– 28 maart 2020 | ESN | Soul Cycle

De cirkel en de driehoek spelen een cruciale rol in het Enneagram. Deze 2 figuren brengen, als concept, ons patroon helder in kaart. Willen wij echter ons verder ontwikkelen, dan in ons bekende ego-cirkeltjes blijven rond draaien, vraagt dit een bewust in beweging komen! Maar welke kant op? Lees meer…