Agenda

Hier worden de evenementen weergegeven van zowel de PEP (Platform Enneagram Professionals) alsook de ESN (Enneagram Stichting Nederland).

– 28 september 2019 | ESN & PEP | Open je blik

Wil je kennismaken met verschillen die verbinden? Ben je benieuwd naar je eigen kleur en die van anderen?

Kom dan naar dit gezamenlijke initiatief van de Enneagram Stichting Nederland en Het Platform Enneagram Professionals en verdiep je in de wijsheid van het enneagram*.

Tijdens deze dag waarin je jezelf en anderen ont-moet, worden verschillende workshops en panels aangeboden waardoor je inzicht krijgt in je eigen ‘type specifieke patronen’ en die van anderen beter zult begrijpen.

Of je nu al meer bekend bent met het enneagram of er juist kennis mee wilt maken. Het model biedt genoeg mogelijkheden om door te blijven leren en steeds weer iets nieuws te ontdekken.

We nodigen je uit om met ons mee te doen. Je eigen kleur te laten zien en die van anderen te ontdekken. Na deze inspirerende dag kan je de wereld weer met open blik betreden.

* Het enneagram is een spiritueel model dat negen verschillende structuren beschrijft die ons ervan weerhouden om in volle aanwezigheid met onszelf en de ander te zijn. De Enneagram Stichting Nederland richt zich op de verhalende traditie binnen het enneagram. Het Platform Enneagram Professionals biedt mensen de ruimte om zich als enneagram professional verder te ontwikkelen.

– 1 november 2019 | PEP | Enneagram prisoners project

Het enneagram prisoners project. In de Verenigde Staten wordt het enneagram al geruime tijd gebruikt bij gedetineerden. Door met de essenties van de types te werken, ontstaat groei. De resultaten zijn verbluffend. Veel gedetineerden hebben hun leven weer op de rails gekregen na het volgen van dit programma. Lees meer.