Agenda

Hier worden de evenementen weergegeven van zowel de PEP (Platform Enneagram Professionals) alsook de ESN (Enneagram Stichting Nederland).

– 7 oktober 2023 | ESN | Een levend enneagram

Weet je welkom bij deze tweede ESN-dag in ons jubileumjaar. Deze tweede dag zal begeleid worden door Irene Verhoef en Hendrik Jan Dekker, namens de ESN. Het bijzondere van deze dag is dat introducees GRATIS toegang krijgen (onder deze introducees worden beginners en amateurs verstaan, die nog geen ESN-dag hebben bezocht). Het doel die dag is dat zowel introducees (verder) kennis kunnen maken met het Enneagram EN dat onze huidige bezoekers op een speelse en ludieke wijze kennis kunnen delen EN vergaren.

De werkvorm die gehanteerd  wordt, is die van de collage, of in moderne termen het ‘scrap-book’. Op de dag zelf zullen we jullie verder op de hoogte brengen van het hoe, wat en waarom. Omdat we deze dag veel mensen verwachten, is het wel van belang dat jullie wat tijdschriften meenemen die gebruikt en dus ook verknipt mogen worden.

Meer informatie?

– 3 november 2023 | PEP | Enneagram van helen

Tijdens de laatste PEP dag van dit jaar staat het enneagram van heling op het programma. Hierbij maken we kennis met het enneagram als procesmodel voor zelfheling en persoonlijke groei. In dit model hebben de begeleiders van deze dag zich laten inspireren door de theorie van de Amerikaanse arts en enneagramkenner Irv Givot.

Het model van heling helpt ons als enneagram professionals om bij onszelf te helen wat aandacht vraagt (innerlijk werk) èn hoe je anderen hiermee kunt helpen in coaching. Het ervaren van het model vraagt een open en kwetsbare houding. Dat kan alleen in een veilige setting met de juiste afstemming.

Meer informatie?